V pátek 19.4. odehrály naše holky dohrávku prvního kola ligy žen. Hrálo se v Pardubicích - Svítkově

.

První utkání se Svítkovem mělo od počátku dobré tempo. Skóre vyrovnaného utkání otevřela v osmé minutě Škorpíková (Ištoková, Ondrová). Krátce před koncem první poloviny na 2:0 zvyšuje Ištoková (Procházková, Škorpíková). Ve druhé polovině opět pokračuje vyrovnaná hra nahoru dolů, ale gól již nepadne a my si připisujeme výhru 2:0.

Karta zápasu: https://www.hokejbal.cz/zapas?id=175998


Druhé utkání s HBC Pardubice začíná z naší strany velmi vlažně a dlouhou dobu se nám nedaří dostat do tempa z prvního zápasu. V jedenácté minutě se gólově prosadí Škorpíková (Procházková, Ištoková). Druhá polovina začíná opět jako ta první, ale jednoznačně máme více ze hry. Dvě minuty před koncem zvyšuje na 2:0 Ištoková (Procházková, Škorpíková). Krátce poté jdeme do oslabení, ale v něm se nám podaří soupeřky zavřít v jejich pásmu a do konce utkání je již k ničemu nepustit. Připisujeme si tedy další výhru 2:0.


Po dohrávce a tedy kompletně odehraných patnácti zápasech patří našim holkám první místo v tabulce. Příští kolo odehrajeme 4.5. v Prachaticích a 1.6. - 2.6.2024 nás bude čekat finálový turnaj ligy žen, který odehrajeme na domácí půdě!